Cégtörténet

ORGOTEM Vegyipari, Felületvédelmi Kft.

A vállalkozás jogelődje 1989-ben lett alapítva, Dokumentation néven és a galvanizálás, felületkezelés területén tervezéssel és tanácsadással foglalkozott.

1990-ben a cég rövid időn belül kizárólagos családi tulajdonná vált: Orgován és Társai Felületvédelmi Kft. néven. A cég a  mérnöki irodai tevékenységét 1992-ben bővítette ki a felületkezelő iparági termékek forgalmazásával.
 


E tevékenységet Budapesten kezdte meg, majd 1996-ban a cég új, saját telephelyre, az M0 gyürü déli szakaszánál található Dunaharaszti, Ipari Park területére költözött. A telephelyen 600 m2 raktárterület és 200 m2 korszerű irodák állnak rendelkezésre.

Időközben a társaság neve - ORGOTEM Vegyipari, Felületvédelmi Kft-re; változott az alapító és a jelenlegi tulajdonosok családi nevének összevonásából adódóan.
 


A cég tulajdonosai a tevékenység külső minősítését is szükségesnek tartották, ezért az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer kiépítése és tanúsítása 2005 évben megtörtént.

Regisztrációs számunk: MR 1559 18 EU

 


 


2009-ben cégünk tevékenysége bővült, az elektronikai ipariban felhasznált tűzveszélyes termékek tárolásával és logisztikai feladatok ellátásával. Raktárunk egy részének átépítését és korszerű berendezésekkel való felszerelését az "Új Magyarország" program támogatta.

KMOP-2009-1.2.1/A
A mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése

Pályázó: Orgotem Kft. (2330 Dunaharaszti, Határ út 132.)
Közreműködő szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1539 Budapest, Pf. 684.)

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt
www.nfu.hu
www.magzrt.hu


Továbbá, mint az termékek hivatalos disztribútora, felületkezelő vegyszerek magyarországi forgalmazását is ez évtől végezzük. A forgalmazás szorosan együttműködik szállítási ágazatunkkal, mely meghatározó partnereink gyors kiszolgálása tekintetében.
 


2019. év cégünk fennállásának  30. éve.

Ezúton is köszönjük Vevőink megtisztelő bizalmát.